مشاوره حقوقی رایگان - فساد اخلاقی

سلام وقت بخیر
بنده سرباز ...هستم و تقریبا 6 ماه از خدمتم میگذرد
با یکی از مسولان پادگان که ... هست و درجه .... دارد روابطم صمیمی شد و شماره هم را گرفتیم گذشت تا یک شب به من پیام داد و شروع کرد به پیام های بی جا دادن که من دوستت دارم و دوست دارم روابطمون خیلی صمیمی شه و بقیه داستان من متوجه هدفش شدم و قبول نکردم و وقتی بهشون اعتراض کردم
ایشان منکر هدفشون شدن و منو تهدید میکنن که ادعای حیثیت میکنن و برام مشکل درست میکنن
میخواستم بدونم چکار میتونم بکنم؟
آیا با این پیام ها میتونم شکایت کنم ؟
میتونم ثابت کنم ؟
و کجا باید شکایت کنم ؟
ممنون ازتون

پاسخ ها :

محمد جعفری پویا

جناب آقای محمد جعفری پویا :

درود بر شما ؛
در فرض سوال بله می توانید شکایت کنید .
دادسرا ی عمومی
موفق باشید .

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

شما میتوانید از 197 سامانه پیگیری کنید ولی برای ثبت شکایت نیاز به دلیل دارید مثل پبام و چت

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
از طریق یگان مربوطه با در اختیار داشتن پیام‌های مبادله شده، نسبت به گزارش این امر اقدام نمائید.

دانیال گشتاسبی

جناب آقای دانیال گشتاسبی :

به بازرسی مراجعه شود البته از ماجرا بگذرید بهتر است

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام امکان پیگیری و شکایت وجود دارد از طریق دفتر خدمات قضایی

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

موضوع شما از مصادیق جرائم منافع عفت بوده لذا به استناد ماده 102 قانون مجازات بهتر است در این خصوص مسامحه و روابطتان را با شخص مذکور تا حد کاری کاهش دهید

فرانک قائدی

فرانک قائدی:

امکان پیگیری و شکایت هم از طریق دفتر خدمات قضایی وجود دارد و هم از یگان مربوطه