مشاوره حقوقی رایگان - تاخیر پیمانکار در ساخت مسکن

با سلام و خسته نباشید. با پیمانکار قرارداد ساخت واحد مسکونی در حد سفت کاری داشتم که 9ماه دیرتر از قرارداد، خانه را تحویل داد. در قرارداد بابت هر روز تاخیر صد هزار تومان جریمه قید ‌شده بود. اما با افزایش چند برابری قیمت ها، به علت تاخیر در تحویل خانه، ادامه ساخت و تکمیل و نازک کاری و... با مشکل مواجه شد و خسارت چند صد میلیونی به بنده وارد شد. آیا می توانم ادعای خسارت بیشتر از مبلغ جریمه قید شده در قرارداد داشته باشم؟

پاسخ ها :

سجاد یاوری

جناب آقای سجاد یاوری :

با سلام
اگر خسارت تعیینی نسبت به موضوع قرارداد اندک باشد، قابل تعدیل می باشد

قابل انجام است
در صورت تمایل، تماس بگیرید