مشاوره حقوقی رایگان - ارث

سلام
سوالی در مورد ارث و وصیت نامه داشتم. پدربزرگم با پدر زندگی میکردن و هر چی کار میکردن شریکی بود و عموم سی سال پیش از روستا به شهر اومده بود بعد از مرگ پدربزرگم عموام به دنبال ارث امد و در وسایل پدربزرگم برگه ای پیدا شد که تعدادی از زمین های کشاورزی خود را به پدرم واگذار کرده بودن که از این موضوع کسی خبر نداشته و متعلق به 12 سال پیش بوده و نویسنده این برگه و شورا هم تایید کردن ولی عموام قبول نکرده و به شکایت خود ادامه داده و امروز که دادگاه داشتن این برگه را رد کردن و گفتن جعلی و امضا ها کمی با هم فرق دارد و پدر شما یکی از امضا هایش کشیده است و جای دیگر جمع تر. این دلیل دادگاه بوده. و پدر من در این سی سال برای خود گوسفند خریداری کرده و نگهداری میکند و الان عموام تقاضا کرده که از گوسفند هم سهم به او تعلق میگیرد. حتی کل اهالی روستا هم از پدر من حمایت میکنند و حق را به او میدهند ولی متاسفانه عموام باز حرف زور میزند الان پدرم مانده که چه کار کند و سر از این چیزا هم در نمیارد.

پاسخ ها :

پرویز  بهادری

پرویز بهادری:

سلام
هر مالی که ثابت شود برای پدربزرگ مرحومتون بوده عموی شما از آن ارث میبرد