مشاوره حقوقی رایگان - اجاره دادن مغازه و مشکل با شریک

سلام،خدا قوت ،، ملکی رو با خانمی شریک هستم 2.5 دانگ من و 3.5 دانگ شخص ایشون ،، حالا ایشون به دلیل اینکه من در فروش ملک توافق نکردم با بنده سر لج افتاده و اذعان می کنه من دیگه نمی خوام مغازه رو اجاره بدم، در صورتی که مشتری هم داره ،، ایا بنده می تونم ادعایی داشته باشم و ازشون شکایت کنم ؟ چون من به پول اجاره سهمم در مغازه نیاز دارم

پاسخ ها :

حميدرضا راعى

جناب آقای حميدرضا راعى :

با سلام با توجه به اینکه شما در مغازه مذکور بطور مشاعی سهیم هستین میتوانید در صورت عدم توافق بر موضوع اجاره از طریق مرجع قضایی اقدام کنید و واز سهم مورد خودتان استفاده کنید