مشاوره حقوقی رایگان - سهم از مغازه

سلام خسته نباشید
پدر من قبل فوتش مغازه رو به نام من و دو خواهرام زده و ما الان تو مغازه شریک هستیم آیا الان میتونن از لوازم داخل مغازه سهمی ببرن؟
ممنون میشم راهنمایی کنید

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود باید مشخص نمایید وسیله ها متعلق به چه کسی است

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

مغازه به نام شما گردیده است نه اموال داخل آن مگر احراز شود که اموال آن نیز به شما واگذار شده است

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام اگر وسائل مغازه متعلق به پدر باشد بله سهم خواهند داشت

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر اموال مغازه برای پدرتان بوده در صورت فوت به نسبت سهم الارث خود شما نیز سهم دارید.
ولی اگر وسایل مغازه برای پدر شما نباشد شما سهمی ندارید.

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

اگر برگه مالکیت از جمله صلح نامه . سند و یا مبتیعه نامه داشته باشید خیر

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

اگر منظورتون بقیه وراث هست بله مغازه بنام شما شده ووسایل درون آن جز ارث است

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

اگر در خصوص وسایل تعیین تکلیف نشده است بین همه وراث تقسیم می گردد