مشاوره حقوقی رایگان - راجب موضوع ابلاغیه

مدت دو روز است برای بنده ابلاغیه صادر شده و هنوز دریافت نکردم ایا برای من مشکلی ایجاد نخواهد شد راجب تعدیل سکه بوده که برای اقساط اقدام کردم

پاسخ ها :

ليلا  حسنعلي زاده

ليلا حسنعلي زاده :

ابلاغیه ها رو تو فرم ثنا با کنید ببینید از طریق سایت عدل ایران

معصومه شاهی ناراب

معصومه شاهی ناراب :

سلام
بهتر هست مشاهده کنید چون ممکن هست مهلت تجدیدنظر خواهی رو از دست بدید در هر حال تاریخ درج در سامانه تاریخ ابلاغ محسوب می شود.