مشاوره حقوقی رایگان - خسارت تاخیر تادیه

با سلام
بنده محکوم به پرداخت چکی به همراه خسارت تاخیر و تادیه شدم. ولی هنوز ابلاغیه اجرای احکام برای مشخص شدن مبلغ خسارت و پرداخت بدهی مذکور برایم نیامده..نگران این مسأله هستم که روز به روز به مبلغ اضافه بشه و شاید عمدا طرف اجراییه نمیگیره تا مبلغ بیشتر بشه
کاری میتونم بکنم ؟

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام بله می‌توانید به واحد اجرای احکام مراجعه نمایید و مبلغ را بپردازید

منصوره روستایی

منصوره روستایی :

سلام خودتان به شعبه مراجعه کنید و اعلام آمادگی نمایید

فرانک قائدی

فرانک قائدی:

شاید هنوز پرونده اجرایی تشکیل ندادند خودتان به شعبه مراجعه فرمایید

سجاد یاوری

جناب آقای سجاد یاوری :

با سلام... در فرض تمایل به پرداخت به شعبه بدوی رجوع کرده و از مدیر دفتر بخواهید که قبل از صدور اجراییه، برای شما کد ایجاد کرده و سپس مبلغ محکوم به را به حساب دادگستری واریز نمایید... در این فرض، از تاریخ پرداخت وجه به حساب دادگستری، بری الذمه می شوید...

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
شما می توانید با ارسال لایحه از شعبه دادگاه بخواهید شناسه واریز صادر و به شما ابلاغ کند تا نسبت به پرداخت وجه چک اقدام نمایید.

از تاریخ پرداخت وجه چک خسارت تاخیر تادیه تعلق نمی گیرد.

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
بله محتمل است
می توانید به شعبه اجرای احکام مربوطه یا شعبه صادر کننده رای قطعی مراجعه و درخواست محاسبه میزان محکوم به و پرداخت آن به حساب دادگستری را نمایید

مسعود رضا بلادری

جناب آقای مسعود رضا بلادری :

درود بر شما، به شعبه مراجعه کنید و اصل مبلغ چک را تسویه کنید یا دادخواست اعسار را تقديم کنید

فرانک قائدی

فرانک قائدی:

شخصا به اجرای احکام حضوری مراجعه کنید

محسن جعفری

جناب آقای محسن جعفری :

با سلام
از طریق اجرای احکام مربوطه پیگیری کن

علي جابري مطلق دوركي

علي جابري مطلق دوركي :

درود برشما
در صورتیکه هنوز پرونده به اجرای احکام ارسال نشده باشه میتونید به شعبه صدور رای مراجعه و اقدام نمایید .

دانیال گشتاسبی

جناب آقای دانیال گشتاسبی :

بله به شعبه مراجعه و درخواست پرداخت و یا ابلاغ به وی شود

پانیذ قمشی بزرگ

سرکار خانم پانیذ قمشی بزرگ:

با سلام
شما می توانید به صورت حضوری به واحد اجرای احکام یا یا دادگاه بدوی (بسته به اینکه پرونده در کدام مرجع قرار دارد) مراجعه کنید و موضوع را پیگیری کنید.مبلغ محکومیت قابل پرداخت است.

محمد گودرزی

جناب آقای محمد گودرزی :

سلام شعبه دادگاه مراجعه و شماره حساب جهت واریز بگیرید و اصل مبلغ چک را واریز کنید

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام از طریق شعبه صادر کننده حکم جهت پرداخت محکوم به اعلام آمادگی کنید

سعیده زمانی

سرکار خانم سعیده زمانی :

سلام
به شعبه مراجعه و مبلغ را پرداخت کنید.

عباس مرادی

جناب آقای عباس مرادی :

سلام .اصل دین رو از طریق دادگاه صادر کننده رای پرداخت کنید (با مراجعه به دادگاه) یا اینکه اعسار از پرداخت محکوم به بدید با قبول اعسار خسارت تاخیر تادیه متوقف میشه