مشاوره حقوقی رایگان - تنزل پست کارمندان رسمی دولت

سلام. در سال 81 با آگهی روزنامه ... سازمان امور اداری و استخدامی پس از طی مراحل گزینش با پست سازمانی کارشناس کنترل کیفی به استخدام رسمی دولت در سازمان غله در آمدم و در سال 97 به پست کارشناس مسئول کنترل کیفی ارتقاء یافتم. در سال 83 سازمان غله منحل و نام اداره کل محل اشتغال اینجانب به شرکت غله ( زیر نظر شرکت مادر تخصصی بازرگانی دولتی ایران ) تغییر یافت.
در اسفند 99 بدون هماهنگی اقدام به تنزل پست به پست کارشناس کنترل کیفی نمودند. چه کار بایستی انجام دهم؟ پیشبینی شما در روند پیگیری دیوان چیست؟ موضوع در خصوص 200 نفر از کارمندان رسمی دولت در سراسر کشور در اداره کل غله انجام شده است.

پاسخ ها :

وحید قاسمی

جناب آقای وحید قاسمی:

به دیوان عدالت اداری میتونید شکایت کنید