مشاوره حقوقی رایگان - مبلغ دیگه طبق نامه پزشکی قانونی

باسلام و خسته نباشی خدمت شما میخواستم بدونم مبلغ دیه من چقدر میشه 1. پارگی لب تحتانی بخیه شده (دامیه) به طول شش سانتی متر 2. ناحیه کبودی در سمت راست قفسه سینه 3. جراحت بخیه نشده (دامیه) روی زانوی راست 4. جراحت (حارصه) در قسمت داخل زانوی راست بهمراه کبودی که صدمات با اثر برخورد با جسم سخت بوده. و یکماه طول درمان پزشک قانونی. ممنون سپاسگذارم از لطف شما. ممنون میشم که به سوالم جواب داده شود

پاسخ ها :

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

این گواهی اولیه پزشکی قانونی است که مراجعه مجدد لازم دانسته . در گواهی دوم درصد دیه را تعیین می کند