مشاوره حقوقی رایگان - تخلف سازنده ملک

سلام و عرض خسته نباشید. بنده بعنوان مالک در قرارداد مشارکت، سهم مالک و سهم سازنده را پنجاه پنجاه مشخص کردم، اما شرط تعلق دانگ را پیشرفت کار با جزییات قید کردم. پس از مدت کوتاهی سازنده کار را متوقف و همه پنجاه درصد خود را فروخت بدون شرایط تعلق دانگ و بدون مالکیت./ بنده باتوجه به اختیار فسخی که در قرارداد داشتم این قرارداد را با ارائه تامین دلیل از طریق دادگاه فسخ کردم و شرط پیش فروش در قرارداد حضور طرفین بعنوان شاهد و هماهنگی کتبی عنوان شد. در حالی که نه حضور داشتم و نه توافقی نوشتم. حالا پیش خریدار بعنوان اعتراض شخص ثالث هم به رای فسخ در تجدید نظر اعتراض کرده، هم در شعبه دیگری با خواسته تنظیم سند، من (مالک) را در ردیف خوانده قرار داده.
با توجه به عدم مالکیت سازنده / وجود خیار شرط، که مصداق سلب ضمنی پیش فروش است/ عدم حضور و توافق کتبی من/ و عدم وکالت فروش به سازنده، امکان رای بر علیه اینجانب بعنوان مالک هست ؟

پاسخ ها :

سیدمظاهر کیانژاد تجنکی

جناب آقای سیدمظاهر کیانژاد تجنکی:

سلام،پیشنهادمی شودبه جهت پیچیده بودن موضوع حضوری باوکیل مشورت کنید