مشاوره حقوقی رایگان - ارسال لایحه به جای حضور

با سلام. شوهرم در دادگاه اولیه به اتهام ترک نفقه من و فرزندم محکوم به حبس شدن و علی رغم این که دادگاه مبلغی رو برای سازش تعیین کردند، ایشان با تاخیر در این کار مبلغی پرداخت نکردند و به رای اعتراض کردند. از دادگاه تجدید نظر استان ابلاغیه ای جهت حضور در دادگاه استانی برای من اومده. با توجه به این که به تنهایی از فرزندم نگهداری میکنم و نمیتوانم در دادگاه مرکز استان حاضر شوم، آیا امکان ارسال لایحه وجود دارد؟ باید از طریق دفاتر خدمات قضایی اقدام کنم یا پست یا شعبه ای که رای اولیه صادر شده؟و تا چند روز قبل از تاریخ دادگاه مهلت ارسال لایحه دارم؟ممنون از راهنمایی شما

پاسخ ها :

مهدی شیروانی

جناب آقای مهدی شیروانی :

بله تا قبل از جلسه رسیدگی با مراجعه به دفاتر خدمات قضایی میتوانید دفاعیات خود را بصورت لایحه تقدیم کنید که به دادگاه تجدیدنظر ارسال میشود