مشاوره حقوقی رایگان - فسخ اجاره

در تیر ماه سال جاری خانه‌ای اجاره کردم که مالک در زمان عقد قرارداد اطلاعی در مورد تعمیرات غیرضروری تعویض پنجره و نماکاری ندادند. اواسط مهر فعالیت‌های ساختمانی رو شروع کردند که علاوه بر بهم ریختن آسایش و آرامش، دیوار تخریب کردند و تقریبا نیمی از مورد اجاره غیر قابل سکونت شد. پس از اختلافاتی که پیش آمد بنده با هماهنگی بنگاه در پایان آذر اعلام فسخ کردم و مورد اجاره را تخلیه نمودم. با توجه به اینکه دو ماه حق تسویه برای مالک در نظر گرفته شده بود، اول اسفند برای تسویه اقدام کردم که متاسفانه مالک برای تسویه اقدام نمی‌کند و پول پیش را نمی‌دهد. من از چه طریقی و با چه دادخواستی بتوانم از او شکایت کنم؟

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام شما باید بلافاصله درخواست تامین دلیل ، مبنی بر تخلیه بودن را در شورا مطرح نمایید و سپس در شورا دادخواست مطالبه مبلغ رهن را نمایید تا..
موفق باشید