مشاوره حقوقی رایگان - فسخ اجاره

سلام

دادخواست تایید فسخ اجاره نامه و خسارات بعلت عدم پرداخت اجاره و تخریب مورد اجاره توسط مستاجر دادم

( در اجاره نامه هم ذکرشده در صورت عدم پرداخت اجاره یا تخریب انگاه موجرحق فسخ دارد). لیکن دادگاه حکم داد به دلیل اینکه خواهان بایستی حق فسخ خود را اعمال کند و به اطلاع خوانده برساند سپس به دادگاه مراجعه کند دادخواست قابل استماع نیست داده ولی حق اعتراض برای من تا بیست روز گذارده . اگر سریعا یک (اظهارنامه) مبنی بر فسخ به مستاجر از دفتر قضایی ارسال کنم با سه روز فرصت تخلیه و مجدد مستاجر تخلیه نکند وسپس در فرجه بیست روز اعتراض به همراه تایید اظهارنامه فوق تجدید نظرخواهی و اعتراض ارسال دارم آیا نتیجه میگیرم یا اینکه بایستی با اظهارنامه ذکرشده از نو دادخواست جدید مبنی بر تایید فسخ و خسارات از دادگاه بخواهم؟

پاسخ ها :

محمدهادی پورسینا

جناب آقای محمدهادی پورسینا :

با سلام پس از ارسال اظهارنامه مجدداً دادخواست تقدیم کنید.

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

باید از نو دادخواست بدهید تا در دادگاه بدوی پیگیری شود

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام با توجه به اظهارات شما می بایست مجددا درخواست ارسال نماید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با توجه به توضیحات ارائه شده به نظر اعتراض نتیجه ای نخواهد داشت.
به هر حال می توانید در مهلت قانونی تجدیدنظر خواهی کنید و دفاعیات خود را مطرح کنید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود نتیجه قابل پیش بینی نیست بستگی به مدارک و اوضاع و احوال پرونده دارد و رویه شعبه و دفاعیات شما و

فرانک قائدی

فرانک قائدی:

طبق ماده 14 قانون روابط مستاجر و موجر میبایست اظهار نامه ارسال میکردید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

اظهارنامه داده و سپس نتیجه نداده مجدداً دادخواست طرح کنید تا در دادگاه بدوی رسیدگی شود

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
اگر شاهد دارید مبنی بر اعلام فسخ بصورت شفاهی به دادگاه تجدیدنظر معرفی نمایید

محسن جعفری

جناب آقای محسن جعفری :

با سلام
البته ارسال اظهارنامه مبنی بر اعلام علنی فسخ به خوانده طریقیت دارد و نه موضوعیت ، چه بسا چنانچه بوسیله ارسال پیامک و چت نیز عمل اعلام محقق میگردد . که از این بابت چنانچه مستنداتی دارید میتوانید به رای صادره معترض شوید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
خیر شما باید دوباره دادخواست اقامه نمایید
طبق قانون موجر و مستاجر ، برای اعمال حق فسخ ذکر شده در قرارداد ، شما باید ابتدا با ارسال اظهارنامه برای مستاجر ، حق فسخ را اعلام و به مستاجر اطلاع بدهید

و سپس شما باید دادخواست تنفیذ فسخ قرارداد اجاره را مطرح نمایید

جواد قدرتی

جناب آقای جواد قدرتی :

با سلام قابل اعمال نیت باید اظهارنامه ارسال کرده و سپس دوباره دادخواست تایید فسخ تنظیم نمایید

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

خیر باید از ابتدا ،اول اظهارنامه بابت اعلام فسخ و سپس دادخواست تنفیذ فسخ دهید دادگاه تجدیدنظر فقط به رای بدوی رسیدگی می کند که با شرایط طرح شده قابلیت استماع دارد یا خیر که ندارد.

محمدهادي رادفر

جناب آقای محمدهادي رادفر:

با سلام و احترام ؛؛؛

دادخواست جدید ثبت نمایید.

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

پس از ارسال اظهارنامه مجدد دادخواست دهید.

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

تجدیدنظرخواهی نکنید بی فایده است از اول اطهارنامه برایش ارسال کنید اما متن اطهارنامه مهمه

محمدمهدی ترحمی

جناب آقای محمدمهدی ترحمی:

با سلام و احترام به کمک وکیل مجددا دادخواست دهید

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
کاربر گرامی مطابق قانون موجر و مستاجر شما بدوا می بایست اظهارنامه ای در این خصوص ارسال و سپس دادخواست تنفیذ فسخ تنظیم و از طریق دفاتر خدمات قضایی ثبت می کردید

زهراسالاری پور

سرکار خانم زهراسالاری پور :

سلام ودرود،بدوا اظهارنامه ارسال نموده،سپس دادخواست مرحله بدوی ثبت نمایید.

یک وکیل :

سلام می بایست مجددا دادخواست ارسال نمایید