مشاوره حقوقی رایگان - فسخ قرارداد اجاره به دلیل عدم پرداخت اجاره بها

سلام .
درخواست فسخ اجاره بدلیل چندین ماه عدم پرداخت اجاره بها توسط مستاجر داده ام. حکم نهایی اعلام کرده بدلیل اینکه خواهان بایستی حق فسخ خود را اعمال کند و به اطلاع خوانده برساند سپس به دادگاه مراجعه کند دادخواست قابل استماع نیست ولی حق اعتراض برای من تا بیست روز گذارده. آیا اعتراض نتیجه دارد؟ یا روش دیگری اعمال کنم ؟ منظور از اعمال حق فسخ چه بوده؟

پاسخ ها :

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

خیر بهتراشت بدوا اظهارنامه فسخ دهید سپس دادخواست تنفیذ فسخ دهید

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

خیر -اول اظهارنامه فسخ دهید سپس دادخواست تنفیذ فسخ دهید

مرضیه صفدری

سرکار خانم مرضیه صفدری :

با سلام باید قرارداد مشاهده شود.
اطلاع فسخ باید به موجب اظهارنامه باشد.

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

میشه اعتراص کنی ولی بهتره ابتدا اظهارنامه فسخ براش ارسال کنی بعد دادخواست تایید فسخ بدهی

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
طبق قانون ، به دلیل عدم پرداخت اجاره بها ، قرارداد اجاره قابل فسخ نیست مگر در قرارداد ، شرط فسخ به علت عدم پرداخت اجاره بها ذکر شده باشد

اگر در قرارداد شرط فسخ ذکر شده باشد شما باید ابتدا اظهارنامه مبنی بر فسخ قرارداد برای مستاجر ارسال نمایید
و سپس دادخواست اعلام تنفیذ فسخ قرارداد اجاره را مطرح نمایید

میتوانید لایحه تجدیدنظر خواهی دقیق تنظیم و اعلام نمایید که قبلا فسخ قرارداد به صورت شفاهی به اطلاع مستاجر رسیده است و باید با معرفی شهود به دادگاه تجدیدنظر ، اظهار و اعلام فسخ شفاهی را اثبات نمایید
و

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود متأسفانه متاسفانه نتیجه قابل پیش بینی نیست بستگی به مدارک و اوضاع و احوال پرونده دارد و رویه شعبه و دفاعیات شما و

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

اطلاع فسخ باید به موجب اظهارنامه باشد.اول اظهارنامه بدید و بعد دادخواست فسخ ارایه کنید

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

ابتدا اظهارنامه فسخ ارسال کنید

قدرت اله رحیمی

جناب آقای قدرت اله رحیمی :

فسخ را باید قبل از تقدیم دادخواست اعلام کنید با ارسال اظهارنامه، لذا تجدید نظر خواهی نیز بی فایده است

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام اعتراض ماهیتی نیاز است با دلایل کافی و استدلال حقوقی میطلبد اعتراض ساده نیست

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

اگر دلایل کافی دارید می توانید اعتراض کنید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با توجه به توضیحات ارائه شده به نظر اعتراض نتیجه ای نخواهد داشت

محمدهادی پورسینا

جناب آقای محمدهادی پورسینا :

با سلام می بایست ابتدا اظهارنامه ای خطاب به مستأجر ارسال و مراتب فسخ قرارداد را به اطلاع ایشان می رساندید و سپس جهت تأیید آن اقدام می نمودید.

امين  اميني زارع

جناب آقای امين اميني زارع :

پرونده نيازمند رؤيت و مشورت است
پرونده هاي حقوقي بسيار پيچيده مي باشند و
نمي توان مانند حل مسيله يا معادلات رياضي
جواب تك كلمه اي يا جمله واحد براي تمامي پرونده هاي تيپ نگاشت

محمدمهدی ترحمی

جناب آقای محمدمهدی ترحمی:

با سلام و احترام خیر اعتراض موثر نیست به وکیل شهرتان مراجعه نمایید تنظیم کند

پوریا مجیدیانی

جناب آقای پوریا مجیدیانی:

اشتباه اقدام کرده اید پیشنهاد می شود با توجه به تخصصی بودن موضوع مشاوره تلفنی داشته باشید یا از کمک وکیل دادگستری بهره ببرید
پوریا مجیدیانی وکیل پایه یک دادگستری

وحید قاسمی

جناب آقای وحید قاسمی:

حکم دادگاه صحیح است اعتراض نکنید چون زمان و هزینه را از دست میدهید ابتدا اظهارنامه بدهید و فسخ را اعلام کنید و سپس دادخواست تایید یا اعلام فسخ را به دادگاه بدهید نتیجه میگیرید

ساغر صمیمی فر

سرکار خانم ساغر صمیمی فر :

درود ابتدا اظهار نامه اعلام فسخ برای مستاجر ارسال کنید سپس دادخواست تایید فسخ قرارداد را تقدیم دادگاه نمایید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام
بدوا اظهار نامه ارسال شود و
سپس دادخواست با استناد به اظهارنامه و ثبت کنید

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
کاربر گرامی بدوا اظهارنامه اعلام فسخ معامله به فرد مذبور ارسال و سپس دادخواست تایید فسخ تنظیم نمایید

مراد حسن پور

جناب آقای مراد حسن پور:

سلام
شما اول بایستی طی اظهارنامه رسمی فسخ قرارداد رو اعلام کنید بعد تایید و تنفیذ فسخ رو از دادگاه بخواهید

محمدهادي رادفر

جناب آقای محمدهادي رادفر:

با سلام و احترام ؛؛؛

اگر در قرارداد شرط فسخ ذکر شده باشد شما باید ابتدا اظهارنامه مبنی بر فسخ قرارداد برای مستاجرتان ارسال می کردید علی ایحال

هم اکنون لایحه ی تجدیدنظر خواهی مبنی بر اینکه قبلا فسخ قرارداد به صورت شفاهی به اطلاع مستأجر رسیده است و با معرفی شهود به دادگاه تجدیدنظر ، موضوع را اثبات نمایید

فرانک قائدی

فرانک قائدی:

الزام ارسال اظهارنامه (‌در موردی که اجاره‌نامه عادی بوده یا اجاره‌نامه‌‌ای در بین نباشد) جهت تخلیه ضروری است تا مستاجر فرصت داشته باشد ظرف ده روز قسط یا اقساط عقب افتاده را بپردازد.

سیدعلیرضا سیدآقایی

جناب آقای سیدعلیرضا سیدآقایی :

بهتر است راهکار دیگری بر گزیند. که مستلزم رویت اجاره نامه است

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

منظور ان بوده که قبلا طی اظهارنامه رسمی اعلام فسخ قرارداد را باید اعلام میکردید

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
دوباره دادخواست صحیح تنظیم کنید و ارسال نمایید

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
رای دادگاه و استدلال قاضی باید مورد بررسی قرار گیرد.

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

باید بدوا از طریق اظهارنامه اعلام فسخ نمایید سپس به استناد آن مجدد دادخواست تنفیذ و تخلیه دهید