مشاوره حقوقی رایگان - با سلام پدرم به اتفاق پسر دایی هاش وکیلی انتخاب کردن و اقدام به شکایت خلع ید مشاعی زمین کردن

با سلام پدرم به اتفاق پسر دایی هاش وکیلی انتخاب کردن و اقدام به شکایت خلع ید مشاعی زمین کردن که ما اطلاع از کار های پدرم نداشتیم بعد از فوت پدرم وکیل پرونده را متوقف نکرده و به ما هم اعلام نکرده پرونده ای دارد پدرم و در اجرای احکام بعد از 6 ماه فوت پدرم هم وکالت نامه که داشته از پدرم را کپی و تمبر باطل کرده و زمین ها دریافت کرده بعد اطلاع ما و دادن اظهارنامه به وکیل ایشانم در جواب اظهارنامه داده که اعلام کرده کلیه زمین ها به پسر دایی پدرم تحویل داده و پسر داییم هم سهم پدرم را نمیده ما باید چه شکایتی بکنیم که سریع تر به سهم زمین های خود برسیم

پاسخ ها :

مینا احمدی

مینا احمدی :

با سلام
حتما وكيل اختيار بفرماييد