مشاوره حقوقی رایگان - مالکیت سند زمین

سلام خسته نباشید. شش دانگ سند زمین پدرم به اسم برادرم زده شده و در دست برادرم هستش. امکانی وجود داره که یه تعهدی یا چیزی بنویسیم که برادرم نتونه زمین رو بفرشه و از سندش استفاده نکنه و بعد از مرگ پدرم ورثه بشه بین همه اعضا خانواده؟

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

باید در دفترخانه سند تعهدنامه تنظیم کنید

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

پدر شما در زمان حیاتش به وی منتقل کرده و حال مالک اوست بستگی به صمیم و توافق وی با شما دارد نمی توان مجبورش کرد.

مریم محمدی

سرکار خانم مریم محمدی :

سلام.تنها در صورت رضایت برادرتان ممکن است.

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

اگر هدف پدرتان انتقال به برادر بوده که نمیتوانید کاری کنید هر کس در زمان حیات خود مالک اموال هست و هر دخل و تصرفی میتواند داشته باشد

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می توانید به نسبت سهم خودتان هر یک از ورقه قرارداد عادی تنظیم کنید و برادران به شما بفروشد و در قسمت توضیحات هر یک از قرارداد ها توضیح دهید که علت اینکه سند به نام برادرتان شده چه چیزی بوده.
اگر از برادرتان قرارداد داشته باشید هر زمان بخواهید می توانید طبق قرارداد الزام به تنظیم سند رسمی را از دادگاه بخواهید.
از طرفی اگر برادرتان بدون اجازه شما بفروشد می توانید با قراردادی که دارید دادخواست ابطال معامله بدهید
و با عنوان فروش مال غیر نیز می توانید شکایت کنید.

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
متاسفانه خیر نمی توانید این اقدام را انجام دهید در صورتی که پدرتان 6 دانگ ملک را به برادرتان در قید حیات داده باشد سایر ورثه حقی از آن ملک ندارند

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
بله می توانید از پدز و برادر وی اقرارنامه محضری بگیرید

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام بله می‌توان در قابل صلح یا عقود این کار را کرد تماس بگیرید

محمدهادي رادفر

جناب آقای محمدهادي رادفر:

با سلام و احترام ؛؛؛

صلح نامه تنظیم کنید یا
سند اقرارنامه غیر مالی محضری بگیرید

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

خیر مگه خود برادر بخاد یا پدر بخاد تا به حکم دادگاه سند را باطل کنه

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

خیر مگر به دلیلی در دادگاه این انتقال باطلل شود

محمد سلیمی افشارجقی

جناب آقای محمد سلیمی افشارجقی :

باسلام
با رضایت برادرت هر توافقی نمایید قانونی است.

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام بله باید در دفترخانه اقرارنامه و تعهد از ایشان اخذ نمایید

حاتم برزگر جیحونی

حاتم برزگر جیحونی :

سلام
بله حتما یه متنی با مشورت از یه وکیل اماده و تهیه کنید

الهه محمدی

سرکار خانم الهه محمدی :

باسلام واحترام
کاربر گرامی صرفا در صورت موافقت برادرتان امکان پذیر است. با تنظیم تعهد و یا تنظیم مبایعنامه عادی به نام پدر انتقال تا هم امکان فروش نباشد و هم انتقال به ورثه پس از فوت پدر

فاطمه  اميري

فاطمه اميري :

با سلام چنانچه در زمان حیات پدر انتقال صورت گرفته جز ماترک محسوب نخواهد شد .

محمود رجبی پور

جناب آقای محمود رجبی پور:

اگرتوسط پدر بنام ایشان زده ایشان می توانند الان تعین تکلیف کنند وبنام خود یا فرزندان بزنند.البته می توانند صورتجلسه ای با حضور همه ودو شاهد تنظیم کنید

محمد صفری

جناب آقای محمد صفری :

سلام و عرض ادب
تصمیم گیری با پدر شماست که در حال حاضر در قید حیات است .

معصومه فدایی

سرکار خانم معصومه فدایی :

خیر مگر توافقی بین پدر و برادر شما منعقد شود

رسول خیابانی

جناب آقای رسول خیابانی :

سلام میتونید برید محضر در قالب صلح نامه یا اقرار غیر مالی سند تنظیم کنید

یک وکیل :

درود؛
خیر،
وفق ماده32قانون ثبت،مالک کسی است که سندرسمی مالکیت به نامش تنظیم شده و مالک هرنوع تصرفی اعم از فروش و ... رادراموال مورد مالکیتش میتواند داشته باشد.
مؤیدباشید

جواد قاسمی

جناب آقای جواد قاسمی :

سلام اگر به برادرتان منتقل شده است خیر ولی اگر برادرتان موافق باشد می تواند بر برادر و خواهرهای خود وقف خاص نماید

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

خیر مال توسط پدر که مالک می باشد انتقال یافته و جز ماترک محسوب نمی گردد مگر در صورت توافق