مشاوره حقوقی رایگان - اشتباه در کروکی توسط کارشناس

سلام پدر بنده دیشب تو جاده اصلی بین دوتا روستا با وانت داشته میرفه یه پیکان هم جلوش بوده و در همون لحظه یه تراکتور بدون چراغ یا حتی شبرنگ از سمت چپ جاده میاد تو جاده و پیکان جلویی ترمز میگیره و از جاده خارج میشه و بابای بنده بعد از ترمز به ته تراکتور برخورد میکنه و جراحت شدیدی بر میداره تنهاهم بوده و توسط اورژانس به شهر برده میشه و افسر میاد و بابام رو مقصر زده ایا میشه اعتراض کرد؟
راننده تراکتور نه گواهینامه داشته نه حتی ماشینش پلاک داشته
و بدون در نظر گرفتن اینکه تراکتور از سمت چپ جاده وارد شده نظر داده

پاسخ ها :

کروکی تصادف اعتراض به کروکی تصادف