مشاوره حقوقی رایگان - کروکی صحنه تصادف

با سلام و خسته نباشید.
قبل از عید در جین دوچرخه سواری در خیابانی فرعی خودرویی از عقب به دوچرخه من برخورد کرد که منجر به شکستگی آرنج و انگشت دست من گردید. اورژانس 115 پس از اعزام و در نهایت ده دقیقه معطلی و نرسیدن 110 مرا به بیمارستان انتقال داد. راننده در اظهارات اولیه به من اعلام کرد که مامور 110 نیامد ولی پس از ساعتی اعلام داشت که مامور آمده بود ولی اظهارات خود و همسر ایشان را مبنی بر صحنه تصادف قبول نکرده و از کشیدن کروکی امتناع کرده اند. پس از ترخیص از بیمارستان از طریق مراجعه به کلانتری و بخش مرفوک متوجه گردیدم که راننده در تماس تلفنی مکان بیمارستان را اعلام داشته است و به نوعی جهت نرفتن خودروی خود به پارکینگ مکان صحنه تصادف را اعلام نکره است. به نحوی که در مراجعه به بیمارستان با خودروی دیگری به بیمارستان مراجعه کرده بود. حال سوال من اینست با توجه به اینکه بنده فاقد کروکی صحنه تصادف می باشم ولی راننده در بیمارستان و تماس با 110 و اورژانس پذیرفته که با من تصادف داشته آیا برای کشیدن کروکی فرضی من نیازمند دو نفر شاهد برای صحنه تصادف و در نهایت جبران خسارات بدنی بیمه می باشم؟ یا اظهارات من و راننده و همسر ایشان به عنوان شهود جهت کروکی صحنه تصادف کفایت می کند؟ با تشکر.

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

بله . اگر شاهد دو نفر مرد باشد بهتر است و البته نباید ذی نفع باشد

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
مقصر را کارشناس تعیین خواهد کرد وصول نظریه کارشناسی قابل اعتراض است می‌توان بدان معترض شد مستند و مستدل از خویش دفاع نمایید میتوانید وکیل اختیار نمایید یا لایحه تخصصی تنظیم گردد و ارسال دارید

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
نیاز است که موضوع مورد بررسی بیشتری قرار بگیرد تا از این طریق بتوان پاسخ مناسب حقوقی و متناسب با سوال مطروحه را ارائه داد.

علی اصغر تاجیک

جناب آقای علی اصغر تاجیک:

سلام. از راننده به دادسرای عمومی وانقلاب محل شکایت نمایید . اقدامات لازم صورت خواهد گرفت .

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
بله می توانید درخواست اخذ کروکی فرضی نمایید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با توجه به توضیحات ارائه شده مدارک و مستندات نیاز به بررسی است.

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام مستحضر باشید که مطابق قانون کارشناسان مربوطه با بازدید میدانی مقصر را تشخیص می‌دهند گرچه نظریه‌ی کارشناسی نیز قابل اعتراض می‌باشد

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام شما باید شکایت نمایید و درخواست کروکی را نمایید تا توسط کارشناس کروکی تهیه گردد

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

سلام و عرض ادب،

کشیدن کروکی صحنه تصادف کار کارشناس راهور است با این حال اگر به کروکی معترض هستید و اگر شاهدانی برای صحنه تصادف وجود داشته باشند، اظهارات آنها می‌تواند به عنوان شواهد قابل قبولی در دادگاه مطرح شود. همچنین، اگر راننده خودروی دیگری که به بیمارستان مراجعه کرده بود، به عنوان شاهد در دادگاه حاضر شود و ادعای راننده در مورد وقوع تصادف را تایید کند، این نیز می‌تواند به عنوان شواهد قابل قبول در دادگاه مطرح شود.
موفق باشید