مشاوره حقوقی رایگان - اظهارنامه اتمام شراکت و گرفتن پول

با توجه به توافق و قرار شفاهی صورت گرفته فی مابین مبنی بر شراکت و راه اندازی و بهره برداری سوپر مارکت از تاریخ 28 خرداد 98 میزان آورده نقدی (دو طرف ذکر شده) و همچنین تعیین سهم الشرکه و پرداخت هزینه های جاری سوپرمارکت مانند قبوض اب گاز برق تلفن دستمزد کارگر به میزان نسبت سهم الشرکه تعیین گردیده و با توجه به اینکه اظهارکننده خواستار پایان شراکت می باشد به مخاطب 72ساعت مهلت داده می شود تا با ارایه گزارش حسابرسی رسمی از طرف شرکت های دارای مجوز حسابرسی و ارایه مستندات کلیه حساب متصل به دستگاه های کارت خوان ارایه کلیه مستندات مالی سوپرمارکت و صورت حسابهای شخصی مخاطب متصل می باشد و همچنین اعلام درآمدهای نقدی روزانه نسبت به تسویه حساب کامل و مستند و مستقل تا تاریخ این اظهارنانه اقدام نماید. اظهارنامه صرفا اعلام رسمی از طرف اظهارکننده است و به منزله طرح دعوی نیست.
یه همچین چیزی اومده برام از خواهرم .. منم میخام پولش رو بدم .. 2نفر هم حساب کتاب کردن ولی اون قبول نمیکنه میگه سهمم 250 میلیون میشه در صورتیکه بدون حقوق خودم میشه 93 میلیون با کسورات