مشاوره حقوقی رایگان - جدایی و فسخ قرارداد 3 شریک

سلام
من با دو نفر دیگر به طور مساوی شریک شدم و قرار داد یکساله بستیم
الان بدون اینکه قرارداد تمام بشود قصد کردن بنده را بیرون کنم
میخواستم ببینم چطوری باید پیگیری کنم ؟
حق بیرون کردن بنده را دارند یا خیر ؟

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

اگر جزییات قرارداد شما بررسی شود امکان راهنمایی طی گفتگوی متقابل وجود دارد

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

بادرود
مفاد قرارداد و شراکت نامه حائز اهمیت است

زین العابدین محیط

جناب آقای زین العابدین محیط :

بستگی به قرارداد دارد،درصورتی که صرفا قرارداد شراکت باشد طرفین هروقت بخواهند میتوانند شراکت را بهم بزنند

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
کاربر گرامی موضوعات چنینی دارای حساسیت فراوانی است که به آن سبب نیازمند برسی اوراق و مستندات و مدارک و نیز گفت و گوی متقابل می باشد لذا در صورتیکه تمایل به کسب اطلاعات بیشتر از طریق سایت با بنده تماس بگیرید تا موارد لازم عرض شود .

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
شرکاء بایستی پایبند به مفاد قرارداد باشند و خارج از مفاد قرارداد نمی‌توانند اقدامی را صورت دهند مگر اینکه در قرارداد، شرط فسخ لحاظ شده باشد.

هما سجده

سرکار خانم هما سجده :

سلام، باید مفاد قرارداد بررسی شود، اما در شراکت طرفین هر زمان که بخواهند میتوانند عقد را بر هم بزنند‌

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

با توجه به ماده 578 قانون مدنی که بیان می‌دارد شرکا همه وقت می‌توانند از اذن خود رجوع کنند؛ دلالت بر جایز بودن عقد شرکت دارد. مگر این‌که اذن در ضمن‌عقد لازم داده شده باشد که در این‌صورت عقد شرکت عقد لازم خواهد بود. پس اصل در عقد شرکت بر جایز بودن آن است.

معصومه احمدی

سرکار خانم معصومه احمدی :

سوال شما واضح نیست جهت مطالعه قرارداد گزینه بررسی مدارک را انتخاب نمایید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام مدارک و مستندات شما نیاز به بررسی دارد

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام در سوال مشخص نیست که قرارداد چه چیزی و چه کاری است