مشاوره حقوقی رایگان - شراکت بدون شراکتنامه

سلام وقت بخیر
4 سال پیش به همراه برادرم اقدام به شراکت در یک فروشگاه کردیم با توجه به اینکه شراکتنامه ای موجود نیست و جواز به نام ایشان هست هم اکنون بنده تقاضای اتمام شراکت و دریافت سهم خودم را دارم که برادر هیچ ترتیب اثری نمیدهد چه اقداماتی میتوان انجام داد
تنها مدارک من 2 حساب مشترک با ایشان که به دستگاههای پوز فروشگاه متصل میباشد و پرداخت نیمی از سرمایه بصورت واریز به
حساب ایشان و خرید بخشی از ادوات که توسط بنده خریداری شده میباشد.
لطفا راهنمایی بفرمایید

پاسخ ها :

مژگان صالح آبادی

مژگان صالح آبادی :

با سلام
به استناد مدارک موجود دادخواست اثبات شراکت و مطالبه سهن الشرکه از طریق دفاتر خدمات قضایی ثبت نمایید

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

باسلام از طریق دادگاه سهم الشرکه خود را مطالبه کنید.

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
از طریق دادگاه سهم خود را مطالبه کنید.

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

از طریق مراجع قضایی سهم خود را مطالبه نمایید

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

ابتدا دادخواست اثبات شراکت دهید و بعد به استناد آن و مدارکی که دارید مطالبه سهم الشرکه

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

از طریق دادگاه سهم الشرکه خود را مطالبه کنید.

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

درود
بدوا از طریق اظهارنامه سهم خود را مطالبه نمایید در صورت عدم توفیق دادخواست مطرح نمایید

رضا  جمشيدی

جناب آقای رضا جمشيدی :

سلام با توجه به مدارکی که دارید دادخواست مطالبه سهم خود را بنمایید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با از طریق مراجع قضایی سهم خود را مطالبه نمایید