مشاوره حقوقی رایگان - الزام به تنظیم سند پروانه چاه کشاورزی

باسلام بنده یک زمین چهار هکتاری از دوتا خانم گرفتم با مبایعه نامه سال 96 سال 97 زمین سند زدیم در دفترخانه ولی پروانه چاه اداره اب مشکلی داشت نتوانستیم سال 97 سند بزنیم ولی امسال 99 که درست شده و اداره اب جواب استعلام دفتر خانه را داده و خانمها قرار شد بیان اقرار به انصراف بدن به نفع من نمیان و دبه کردن پول اضافه میخوان ایا میتونم الزام به تنظیم سند کنم اگه میشه یه راهنمایی کنید چطور ممنون

پاسخ ها :

علی غزاله

جناب آقای علی غزاله :

سلام
بر اساس قراردادتون و به استناد رفع مشکل از سند از طریق دفاتر خدمات قضایی الزام به تنظیم سند چاه رو بخواهید