مشاوره حقوقی رایگان - سند چاه کشاورزی

با سلام خدمت مشاور گرامی. من یک حلقه چاه کشاورزی نیمه عمیق دارم و در حال حاضر سند شش دانگ ان به نامم است اما این چاه نیمه عمیق قبلا یک چاه با عمق کم بوده و با برادرم شریک بوده ایم و در واقع این چاه، ارث پدری بوده است. و یک برگه ای به عنوان ته چک وجود داشته که این چاه متعلق به ما است اما بعد از حفر چاه نیمه عمیق بر روی همان چاه قدیمی قرار بر این شد که سند جدید صادر شد و حال این سند صادر شده و بنام بنده میباشد. اما ان ته چک قبلی نیز وجود دارد و در دست برادر بنده است. الان سوال بنده این است که ایا در صورت شکایت برادرم سند شش دانگ جدید که به نام یک نفر (خودم) است باطل میشود و حکم جدیدی صادر میشود یا نه ؟ در صورت شکایت برادرم ایا این سند به سه دانگ تقلیل پیدا میکند یا خیر و در کل چه اتفاقی میافتد پس از شکایت برادرم؟؟؟آیا این سند شش دانگ با وجود آن ته چک قبلی میتواند باطل شود در حالی که برادرم قبلا شفاها اجازه زدن سند را به نام خودم داده است ؟؟

پاسخ ها :

نعیم محمدی

جناب آقای نعیم محمدی :

سلام. در صورت موروثی بودن چاه برادرتان هم سهم دارد ولی اگر اثبات نمایید انتقال مالکیت با اجازه برادر بوده سند ابطال نمی شود ولی در هر حال در صورتی موروثی بودن سهم داروها چند این موضوع نیاز به بررسی تخصصی دارد