مشاوره حقوقی رایگان - طرح هادی و اراضی ملی و اقدام برای ساخت

سلام دو ماه پیش زمینی در یک روستا خریدیم که گفته شد در طرح هادی هست و تمام زمین های اطرافش ساخته شده با امتیازات کامل. اقدام کردیم برای ساخت و گرفتن امتیاز که بنیاد مسکن اجازه نداد امتیاز آب بگیریم و گفته شد زمین ها اراضی ملی است چه باید کرد با اینکه در طرح هادی هستیم. دهیار سابق زمین ها رو واگذار و فروخته وهمه هم ساخته اند ولی ما نه

پاسخ ها :

محمدرضا كمالي

محمدرضا كمالي:

سلام
آدرس دقيق مكان و همچنين مدارك و مستندات لازمه جهت اعلام نظر