مشاوره حقوقی رایگان - نحوه عودت بيمه و ماليات كسر شده جانبازان

سلام
اينجانب از سال 1377 تا اكنون بصورت قراردادي يكساله در سازماني مشغول كار هستم و تا سال 1385 از من بيمه و ماليات كسر شده است با توجه با اينكه در سال 1377 مدرك جانبازي را به سازمان مربوطه ارائه نموده ام. اولا از چه سالي بيمه و ماليات كسر شده قابل برگشت است از سال شروع يا سال 1382؟ ثانيا مبلغي كه مي خواهد عودت شود عين مبلغ كسر شده خواهد بود يا به نرخ خاصي محاسبه خواهد شد؟

پاسخ ها :

حسین آریامتین

حسین آریامتین :

استان :

از زمان جانبازی به شما تعلق می‌گیرد ، و مبلغ