مشاوره حقوقی رایگان - مالیات جانبازان

سلام. من یک جانباز 15٪ دائم هستم و ایثارگر با بیش از 23 ماه حضور داوطلب در جنگ 8 سال دفاع مقدس هستم.
یک مغازه 31 متری در شهرستان گرگان را 12 سال پیش به صورت شریکی خریدیم.
حال میخواهم 3 دانگ سهم خودم را به شریکم بفروشم. آیا از منِ جانباز هم بابت انتقال فروش اداره دارایی مالیات خواهد گرفت یا من معاف میشوم؟
ممنون.

پاسخ ها :

مالیات جانبازان معافیت مالیاتی ایثارگران مالیات