مشاوره حقوقی رایگان - عودت مالیات کسر شده از حقوق و مزایای پرسنل جانباز

جانباز 5 درصد هستم احکام کارگزینی از سال 70 تا 1401 توسط دانشگاه علوم پزشکی اصلاح گردیده مطابق قانون می بایستی توسط امور مالیاتی عودت داده شود که اسناد به امور مالیاتی منعکس شده اما اداره مالیات از استرداد وجه کسر شده خوداری می نماید. لطفا راهنمایی فرمایید.

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

بادرود
پرسشگر ارجمند
حضوری پیگیر ماجرا شوید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

باسلام از طریق دیوان عدالت اداری میتوان شکایت نماید