مشاوره حقوقی رایگان - مطالبه وجه برای انتقال سند ملک توسط صاحب سند

سلام، خسته نباشید.
حدود بیست سال پیش زمین کشاورزی به مساحت 2000 متر مربع به صورت قولنامه ای خریدم. حالا میخوام از فروشنده که سند مشاع به نام او است، برای زمینی که به من فروخته سند مشاع بگیرم اما فروشنده میگه: « چون ارزش زمین با سند مشاع بیشتر میشه باید صد میلیون به من بدهید تا من سند مشاع شما را تفکیک کنم و به نام شما بزنم و در غیر این صورت سند مشاع را نمیدهم.»
آیا فروشنده این حق را دارد که سند مشاع را تفکیک نکند یا باید سند مشاع را به نام من بزنه؟

پاسخ ها :

حامد کریمی کوسالاری

جناب آقای حامد کریمی کوسالاری:

با سلام
فروشنده چنین حقی ندارد چون مالکیت منتقل شده است و تنظیم سند از توابع عقد صحیح است اگر زمین در حال حاضر مزروعی نباشد میتونید از طریق دادگاه الزام به تنظیم سند رسمی را بخواهید و در صورت مزروعی بورن میتوانید سند مشاعی رسمی بگیرید

فریده حق پرست

فریده حق پرست :

استان :

سلام اگر شرطی مبنی بر پرداخت وجه جهت انتقال سند به نام خریدار در مبایعه نامه نباشد فروشنده ملزم به انتقال سند میباشد .برای راهنمایی بیشتر نیاز به مطالعه مبایعه نامه و مدارک میباشد.