مشاوره حقوقی رایگان - تعیین مبلغ دیه

سلام از روی داربست افتادم طبق نظر پزشکی قانون 1 شکستکی دنده های چهارم پنجم و ششم قفسه سینه سمت چپ محیط بر قلب2 شکستکی دنده های هفتم و هشتم قفسه سینه سمت چپ 3شکستکی دنده دوم قفسه سینه سمت راست 4 آسیب سه مفصل دنده ای مهره ای در ناحیه مهره های ششم هفتم و هشتم پشتی میخواستم بدونم دیه من چقدر است؟ ممنون

پاسخ ها :

محمدمهدي  سياح منش

محمدمهدي سياح منش :

استان :

پس از شکایت از صاحب کار و ارجاع به پزشکی قانونی میزان دیه مشخص خواهد شد.

حبیب اله زارع باقی آبادی

جناب آقای حبیب اله زارع باقی آبادی :

بادادخواست یاشکایت وتعیین درصدتوسط پزشک قانونی قابل محاسبه می باشدکه توسط اجرای احکام محاسبه خواهدشد