مشاوره حقوقی رایگان - مطالبه وجه واریز شده

با سلام و احترام.
اینجانب از سه سال قبل به صورت مداوم به حساب شخصی از نیروهای شرکتی زیر مجموعه محل کار بنده که ادعا میکرد نیاز مالی دارد برای رضای خدا و در حالی که خودم بدهی داشتم، وجه واریز میکردم و در ابتدا هم قصد دریافت و عودت وجه را از ایشان نداشتم. برای احترام به ایشان اکثر اوقات در پیامک میگفتم که این وجه قانونی ‌و از طرف واحد رفاه یا بن محل کار واریز شده. گر چه در پیامک ایشان متوجه بودند که بنده از حساب شخصی ام پرداخت میکردم و گاهی هم میگفتم که هدیه است. از سال 97 تا چند ماه پیش ادامه داشت و حتی هزینه ازدواج ایشان نیز پرداخت کردم که حدودا 150میلیون تومان جمع مبالغ سه ساله هست. که بنده متوجه شدم همه اش فریب بوده و وقتی به او گفتم متوجه شده ام این شخص دیگر در محل کار هم حاضر نشده است. آیا بنده میتوانم درخواست عودت وجه به دادگاه نمایم و اعلام کنم که به صورت قرض واریز شده. ضمن این که ایشان زرنگی نموده و میخواهد به پرینت پیام های بنده استناد کند تا نتوانم وجه را پس بگیرم و ادعا کند که همه اش هدیه است. آیا راهی وجود دارد که صرفا بر اساس پرینت بانکی اقدام کنم یا این که ایشان با پرینت پیامک ها میتواند تبرئه شود و پول را پس ندهد؟

پاسخ ها :

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

چنانچه از ابتدا قصد تبرع و احسان داشته باشید دیگر نمی توانید پس بگیرید. هبه یک عقد است و نیاز به اثبات دارد.