مشاوره حقوقی رایگان - مطالبه وجه از شخص ثالث

باسلام .بنده سال 97 مقداری پول به صورت صندوق محله ای به یک آشنا به صورت ماهانه دادم در بعضی از ماه ها شماره کارت همسرش رو میداد واریز کنم الان اصل پول رو نمیدهد آیا میشود همسر ایشان را هم شکایت کرد؟

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند. ابتدا اظهارنامه ارسال دارید اگر افاقه ننمود سپس دادخواست دهید احتمال موفقیت وجود دارد

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

بله میتوانید از هر کسی پول به حسابش ریختید آنرا مطالبه کنید

صفورا جعفرزاده

سرکار خانم صفورا جعفرزاده :

درود، بله از کسی که به حساب ایشان واریز کردید میتوانید شکایت کنید

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

علیه وصول کننده وجه مطالبه وجه نموده به انضمام کلیه خسارت‌ها و تاخیر در تعبیه

فرشته حسنوند

سرکار خانم فرشته حسنوند :

سلام بله تحت عنوان قرض میتوانید اقامه دعوی نمایید

رامین ملائی

جناب آقای رامین ملائی :

سلام شما به کسی که پول را میخواستید به حساب ایشان واریز کنید شکایت کنید و همسر ایشان را به عنوان جالب ثالث تبعی وارد دعوا کنید

حسین حسن زاده

جناب آقای حسین حسن زاده :

سلام. بله . و باید پول را مسترد کنند.توصیه می شود برای روشن شدن بهتر موضوع برای خودتان، مشاوره تلفنی یا حضوری بگیرید. موفق و پیروز در پناه ایزد منان باشید.

جمشید کیائی فرد

جناب آقای جمشید کیائی فرد :

بله در صورتی رسید و فیش بانکی دارید هر دو را خوانده قرار دهید.

ميثم  رحيم نژاد بالاگفشه

ميثم رحيم نژاد بالاگفشه :

با سلام
بله دادخواست استرداد وجه به دلیل ایفا ناروا تقدیم نمایید