مشاوره حقوقی رایگان - تمکین

سلام، وقت بخیر. شوهره بنده تاکنون دوبار درخواست الزام به تمکین داده است که هر دو بار به نفع من شده. دفعه اول که به نفع من شد ایشون اعتراض ندادند و بعد با واسطه شدن بستگان برگشتم سر زندگی ام و یک فرصت دیگر دادم اما متاسفانه باز هم شروع به کتک و آزار و اذیت کرد و دوباره درخواست تمکین دادن ( تمکین قبلی که به نفع من شد دیگر مختومه شد) و دادگاه دوباره به نفع من صادر کرد چون مدارک زیاد و موجهی داشتم. حتی شوهرم تعهد محضری دادند که تکرار نکند. ولی رفته اعتراض داده که بره تجدید نظر. من هم لایحه زدم. به نظرتون ممکن هست رای عوض بشه؟ هر چند من دلایل زیادی دارم و به دادگاه ارائه دادم و در لایحه هم نوشتم. ولی باز هم میترسم. نظر شما چیست؟

پاسخ ها :

سعید صابر

جناب آقای سعید صابر:

سلام اگر مدارک قوی دارید نباید نگران باشید به احتمال زیاد دادگاه تجدیدنظر هم حکم را تایید خواهد کرد