مشاوره حقوقی رایگان - رد تمکین زوجه

باسلام
زوجه هستم.الزام به تمکین زوج باحکم دادگاه به علت خوف ضرر بدنی و شرافتی رد شده.من کارمند شهرستان دیگری بوده و ایشان 2سال پیش از منزل من رفته اند.اکنون دادخواست کذب داده اند که بنده از تاریخ فلان از منزل ایشان رفته ام، در صورتیکه من چندین سال هست در آن منزل زندگی نکرده ام.در اعسار مهریه گفته اند اموال منقول و غیر منقول حتی منزل ندارند.مهریه هم پرداخت نکرده اند. حکم عدم سازش هم صادر شده.چندین بار درخواست و تهدید طلاق توافقی هم با پیامک به من کرده اند و من آزمایش بارداری هم رفتم.وسایل زندگی ایشان الان جهیزیه من است که پس نداده اند..
میتوانم با بیان این موارد رد تمکین کنم؟

پاسخ ها :

زهرا  نادري

سرکار خانم زهرا نادري :

با سلام بله چنانچه به دلیل خوف ضرربدنی و مالی تمکین رد شده باشد شما می تواتید از شوهر تمکین ننمایید .استرداد جهیزیه و مطالبه نفقه و اجرت المثل ایام زوحیت نیز میتوانید مطالبه نمایید و درصورتی ک طلاق از سوی مرد باشد تنصیف اموال نیز به شما تعلیق میگیرد

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
خوف ضرر بدنی و شرفی باعث رد تمکین خواهد شد.

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می توانید در دادگاه دفاعیات خود را مطرح کنید

سعیده کشاورز

سرکار خانم سعیده کشاورز :

با دروود
اول اینکه خواسته اصلی شما در حال حاضر چیست
چرا که دعاوی مهریه نفقه اجرت المثل ایام زوجیت و استرداد جهیزیه همگی متفاوت و نیازمند توضیحات جداگانه میباشد .
در صورتی که زن با مجوز قانون از تمکین امتناع کرده و با این وجود، مرد از پرداخت نفقه خودداری نماید، زن می تواند برای مطالبه نفقه خود از طریق دادگاه خانواده اقدام نموده و در صورت صدور حکم بر پرداخت نفقه و عدم اجرای حکم توسط زوج، برای طلاق اقدام نماید .

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
ممکن است
بستگی به دلایل و مستندات شما دارد