مشاوره حقوقی رایگان - توقیف خودرو بابت مهریه همسر صاحب پلاک

با سلام. سال 93 یک وانت گرفتم پلاک آن به اسم یکی دیگر هست و سند به اسم یک شخص دیگر. سال 98 ماشینم رو خوابوندن. به دلیل شکایت از صاحب پلاک و توقیف اموال، ماشین من رو هم خوابوندن حالا صاحب پلاک نیست و اون شخصی هم که سند به نام او هست رو پیدا نمیکنم. من هم ماشین رو از نمایشگاه گرفتم و رفتم اون جا آدرس صاحب پلاک رو داد. حالا طرف میگه نمایشگاه به من بدهکار هست. نمایشگاه هم میگه نه نیستم و شاکی پلاک هم زن صاحب پلاک هست و به خاطر مهریه ماشین من در پارکینگ هست. تو رو خدا راهی نشون من بدهید. شب عید هست و با اون ماشین کار میکردم.

پاسخ ها :

سيدمحمدحسين  نجيبي

جناب آقای سيدمحمدحسين نجيبي :

با سلام.
شما میتوانید با تقدیم درخواست اعتراض ثالث اجرایی ، نسبت به رفع توقیف از خودرو اقدام نمایید .
موفق باشید

کتایون سراج

کتایون سراج :

سلام شما میتوانید به عنوان شخص ثالث وارد شود و ادعای مالکیت خود را اثبات کنید جهت توضیحات بیشتر با شماره ذیل تماس حاصل فرمایید 09125879573