مشاوره حقوقی رایگان - املاک

با سلام .
پلاک ملکی در قدیم به نام دو نفر در دفتر توزیع معرفی شده است . یکی از این دونفر در تیرماه 1338 درخواست افراز محلی کرده و سهم هر کدام به یک خانه تبدیل شده و در توزیع اظهارنامه درخواست ششدانگ سهم خودش را کرده با همان پلاک،
در اسفند سال 1338 در دفتر اسناد رسمی سه دانگ مشاع پلاک ملک را فروخته و چنین نوشته که فروشنده اقای ... و خریدار اقای ... مورد معامله و حدود ان سه دانگ مشاع از ششدانگ یک باب خانه به پلاک ... که طبق اعلامیه ... تیر ماه تقاضای ثبت نموده اگهی های نوبتی ان منتشر نشده و تحدید حدود به عمل نیومده و مورد واخواهی باقی است و مورد معامله محدود است به ... که جهات اربعه ملک را مشخص کرده .
حال سوال این است که ایا ایشان سه دانگ سهم خودش که در پلاک قدیمی به نام دو نفر هست را فروخته یا سه دانگی که خود مالک ششدانگش هست ؟

پاسخ ها :

مجيد پشنگ پور

جناب آقای مجيد پشنگ پور:

سلام با توجه به توضیحات شما فروشنده سه دانگ سهم خود را فروخته اما هنوز 3 دانگ مشاع می باشد