مشاوره حقوقی رایگان - خرید ملک به صورت وکالت بلاعزل

با سلام
من ملکی را که در حال گرفتن پایان کار است برای تنظیم سند است را از شخصی در بنگاه مبایعه نامه کردم. بیشتر پول رو دادم و الان در ملک ساکن هستم.
اما این شخص خودش آپارتمان را از شخصی دیگر به صورت وکالتی بنام زده. روی سند مادر.
که بعد ساخت و تفکیک سند قرار سند بخوره.
حالا من تکلیفم چیست؟
اگه کسی که من باهاش در بنگاه مبایعه نامه نوشتم و پول رد و بدل کردم قبل تنظیم سند و در این مدت فوت یا حجر کند چون وکالتش باطل است پس قرارداد ما با او نیز باطل است و آپارتمان رو از من میگیرند ؟

پاسخ ها :

سيدمحمدحسين  نجيبي

جناب آقای سيدمحمدحسين نجيبي :

با سلام.
قراردادهایی که قبل از فوت یا حجر آن شخص منعقد شده است یه قوت خود باقی است و باطل نمیشود ،اما درصورت فوت آن شخص ،باید دعوی خود را به طرفیت ورثه و درصورت حجر ،دعوی را به طرفیت قیم آن شخص اقامه کنید.
موفق باشید