مشاوره حقوقی رایگان - شرایط اثبات تدلیس در معامله

با سلام و احترام
اینجانب چند ماهی است باغی را از شخصی خریداری کردم که قبل از خرید، برچسب پلمب، بابت تصرف غیر قانونی جاده (شکایت شخص خصوصی) روی درب باغ کناری بود که اثراتی از همان برچسب روی درب باغ مدنظر ما نیز وجود داشت. بنده با فروشنده در مورد این پلمب صحبت کردم، که گفته شد یک شکایت روی این باغ مطرح بوده که به صورت کامل حل شده و هیچ مشکل وجود ندارد. لیکن اخیرا متوجه شدم شکایت در دادگاه اولیه با رای پلمب بوده و با رای قاضی اجرای احکام، رفع پلمب شده بوده است. لیکن اخیرا با رای دادگاه تجدید نظر، مجددا دستور پلمب داده شده است.
آیا میتوان به جرم تدلیس یا همان فریب در معامله درخواست پرداخت خسارت از ایشان کرد ؟
بنده مدرک کتبی بابت حرف ایشان ندارم اما با توجه به اینکه خرید بنده در فاصله بین رای اول و رای نهایی (دادگاه تجدید نظر) بوده، آیا میتوان اقدام به طرح این شکایت نمود و از ایشان درخواست خسارت کرد ؟
با تشکر

پاسخ ها :

مینا احمدی

مینا احمدی :

با سلام
بستگی به متن مبایعه نامه شما دارد ولی به احتمال زیاد ممکن است بتوانید