مشاوره حقوقی رایگان - تدلیس در معامله

سلام
دوست من یک معامله متقابل نموده و به علت بی اطلاعی از بنگاه قبلی ملک که قرارداد قبلی ملک را نوشته به دروغ او را میبرند در بنگاه برادرشان یا خودش نمیداند و قولنامه تنظیم میکنند و فقط امضا ان را میگیرند و بقیه اطلاعات غیر واقعی است و حال فهمیده بنگاه خودشان بوده و سازنده اپارتمان کسی دیگر است و اپارتمان ساختش مختل شده از طرف شهرداری
و الخصوص قیمت را به پیشنهاد به دوستم میدهند که کمیسیون نصف میشود نصف بنویسبم ودر قولنامه فروش ملک نیم ساخته تاریخ تحویل را شش ماه دیر تر از قولنامه ای نوشته که در وچه اپارتمان دوستم نوشته وتحویل داده شد مینویسد
ملک دوستم را حال دو ملیارد قیمت کرده اند ولی اپارتمان پیش خریدی یک ملیارد اقساط خریده و حال دومیلیارد به همان شکل اول فروخته وکامل نشده
ایا میشود بدونه فسخ کردن معامله در این مورد به قیمت کارشناسی مبلغ اضافه برگردد و چون همه رفتار متقلبانه انها با شاهد است ومدارک شکوای تدلیس یا کلاه برداری اقدام شود و چه جرمی رخ داده از طرف انها وحتا مدارک دوستم را تمام میگیرند و مدارک مالکیت به با قولنانه نمیدهند چون کمسیون را بدهکار بوده نداده اند ولی شاهد زیاد دارد وقولنامه تحویل نیز دست نویس به یک دیگر داده
به چه روشی اقدام کنند به نتیجه میرسد تشکر از راهنمای شما

پاسخ ها :

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
مبایعه نامه باید بررسی گردد از طریق تماس تلفنی و پنل ارسال مدارک
مدارک را ارسال نمایید

آرمان رستمی

جناب آقای آرمان رستمی :

با درود سوال شما واقعا نیاز به بررسی و گفتگوی حضوری با یکی از همکاران دارد