مشاوره حقوقی رایگان - باطل شدن معامله

دریک مکانی با نقشه پیوستی که در نقشه قید شده مجتمع ویلایی مسکونی فازها در این مکان ساخت و ساز شده بود و شکل مسکونی به خود گرفته بود که دو پلاک زمین از این فازها بادیوار ولی بدون درب در شمال بایک واحد اپارتمان بنده با فروشنده معاوضه نمودم ولی کلمه مسکونی را فروشنده قید نکرده اماقیمت مسکنی داده بعد از اندی همه فازها و دیوارها توسط امور اراضی تخریب شدند بنده میتوانم معامله را باطل کنم چگونه باطل کنم خیار تدلیس هم در مبایعه نامه هست لطفا راهنمایی کنید

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام خدمت شما مخاطب گرامی اظهارنظر دقیق مستلزم این است که جمیع مستندات بررسی شود و امکان ارائه پاسخ به این شکل کلی وجود ندارد.

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

در صورت وجود شرایط میتوانید معامله را فسخ کنید

علیرضا عبادی

علیرضا عبادی :

سلام
با توضیح شما معلوم میشه که از ابتدا شخص سازنده بصورت غیر قانونی ساخت و ساز نموده است شما می تونین مطالب ثمن با خسارت رو ار فروشنده از دادگاه تقاضا نمایید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
تحت شرایطی میتوان معامله را فسخ کرد