مشاوره حقوقی رایگان - تعدیل تقسیط

سلام. خوانده تا کی میتونه تقاضای تعدیل کنه؟ الان سه باره داره درخواست تعدیل میکنه آیا این درخواستهای پشت سرهم میتونه روی قاضی اثر بزاره و قاضی با درخواستش موافقت کنه ؟ با اینکه مدرکی نداره و فقط داره وقت کشی میکنه و کارش شده التماس از قاضی و من. سوال دیگر اینکه من باید چیکار کنم؟ لطفا سوال منم جواب بدید ممنون

پاسخ ها :

محمد اسماعیل پور

جناب آقای محمد اسماعیل پور :

سلام متاسفانه قانون نحوه اجرای محکوميت های مالی محدودیتی برای این نگذاشته و محکوم هم میتونه هروقت خواست تقسیط بخواهد