مشاوره حقوقی رایگان - تعدیل تقسیط

سلام . بابت یک پرونده خوانده چند بار می‌تواند درخواست تعدیل تقسیط دهد .. من بابت طلب خودم از خوانده ..در عرض 4 ماه سه بار به دادگاه برای درخواست تعديل تقسیط احضار شدم ..ضمنا ایشان درخواست اعسار کرده بود و اعسارش قبول شد و به یک پنجم کل پول و ماهی سه ملیون قسط بندی شد در دادگاه تجدید نظر ..ولی او همچنان هر 40 روز یکبار درخواست تعدیل تقسیط می‌دهد ومارا به دادگاه احضار می‌کند وقاری دو بارش را وارد ندانسته ومنتظر دادگاه سوم هستیم ..لطفا مرا راهنمایی کنید ..چند بار میشه درخواست تعدیل تقسیط داد

پاسخ ها :

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

تعداد ندارد هردفعه ای می تواند طرح شود اما موافقت ان بستگی به نظر قاضی است

لیلا قیطاسی

سرکار خانم لیلا قیطاسی:

سلام،محدودیت ندارد.
ولی برای تعدیل اقساط می بایست اثبات نماید که تغییر شرایط داشته است.

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
محدودیت ندارد ولی باید دلیل ارائه دهید