مشاوره حقوقی رایگان - روند تعدیل تقسط بدهی ها

باسلام.در درخواست تعدیل تقسیط بدهی ها به شورا رو میده، روندش چطوریه؟ آیا باز هم جلسه دعوا تشکیل میشه و بعدش هم مهلت نتیجه اعلام رای و 20روز مهلت اعتراض و بعدش رای قطعی؟؟؟

پاسخ ها :

توحید جلایری نیا

جناب آقای توحید جلایری نیا:

بر مبنای تبصره 2 ماده 11 قانون اخیر التصویب نحوه اجرای محکومیت های مالی باید دادخواست تقدیم دارید و وقتی دادخواست تقدیم می شود مهلت اعتراض نیز برای آن در نظر گرفته می شود. اما تجدید نظر برای آن منتفی است.

نازنین غنی فرجام

سرکار خانم نازنین غنی فرجام:

بله همونطور که همکارمون فرمودن باید دادخواست بدین وشرایط معیشتی ودلایلی که باعث این درخواست شما شده رو ضمیمه پرونده بکنید تا بتونید رای رو بنفع خودتون بگیرید