مشاوره حقوقی رایگان - اجازه بازسازی ملک کلنگی موروثی به چند برادر و مبنای قیمت سهم

با سلام و احترام. لطفاً راهنمایی بفرمایید، آیا بازسازی و تبدیل ملک کلنگی به آپارتمان بدون موافقت یکی از برادران صاحب سهم از خانه، مجاز است؟ در صورت اینکه شخص مخالف خواستار فروش سهمش به یکی از برادران باشد، چگونه باید قیمت گذاری نماید؟ آیا مبنا بر اساس قیمت فروش سهم مذکور به یک شخص غریبه غیر از شرکا باید باشد یا بر اساس فروش کلِ ملک کلنگی به غیر؟ از این لحاظ که فاصله ی قیمت ها در دو حالت بسیار متفاوت خواهد بود. سپاسگزارم

پاسخ ها :

سيد حسين  ضيائي سيستاني

سيد حسين ضيائي سيستاني :

استان :

با توجه به شراکت قهری شما سهم الارث کلیه وراث در چزء جزء مال شریک میباشند .پس بدون موافقت هر یک امکان تغییر وجود ندارد .به دادگاه مراجعه و دادخواست تقسیم ماترک دهید .اگر ملک غیر قابل تقسیم باشد .قاضی حکم به فروش و پرداخت سهم الارث مدهد شما متوانید .دراجراء احکام سهم برادر خود را بخرید .تفاوتی قیمت غریبه با خودی نمی کند .