مشاوره حقوقی رایگان - تقسیم ارث

اگر چند خواهر و برادر تنی که از یک پدر و مادر میباشند پدرشان مرحوم شود، بعدا مادرشان با شخص دیگری ازدواج کند و از آن شخص هم صاحب اولاد دیگری شود و سپس مادر هم فوت کند، و بعد از چند دهه یکی از خواهران تنی که دارای خواهر و برادر تنی میباشد و از پدر و مادر اولی می باشد ضمن اینکه ازدواج نموده ولی صاحب فرزند نشده و مرحوم شود، آیا خواهران و برادرانی که حاصل ازدواج دوم مادرشان هستند و فقط از طرف مادریشان نسبت خواهری و برادری را با آنها دارند حق وراثت از اموال بجا مانده از آن خواهرفوت شده که دارای خواهر و برادر تنی میباشد را دارند یا خیر؟

پاسخ ها :

سوگند سیدعلی کرباسی

سوگند سیدعلی کرباسی :

استان :

سلام.. بله.. با توجه به اینکه آنها جز کلاله امی حساب می شوند.. یک ششم از اموال خواهر را به ارث خواهند برد بقیه ارث بین خواهر و برادران ابوینی به نسبت دو بر یک تقسیم خواهد شد