مشاوره حقوقی رایگان - شرایط ارث

سلام پدر من یک برادر تنی دارد و 4 برادر ناتنی که پدرشان یکی هست ، پدر من فوت کرده و عموی من نیز دارایی خودش را تمام ارث کرده برای من و در ارث نوشته تمام دارایی خود بعد از فوتش به من برسید فرزندی ندارد فقط من که بچه ی برادر تنی او هستم و 4 برادر تنی دیگر، او نیز تازگی فوت کرد ، حالا سوالم اینجاست برادر های ناتنی میتوانند ادعایی داشته باشند نسب به اون دارایی و اموال و اینکه در این مورد قوانین ارث به چه صورتی هست؟؟؟

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

بین برادران و خواهران دو به یک تقسیم ارث میشود.

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام بله هیچ شخصی نمی تواند تمام اموال خود را به نفع دیگری ، وصیت نمایید و فقط میتواند تا 1/3 اموال خود را به نفع دیگری وصیت نماید . پس ..

علی اصغر نادری

جناب آقای علی اصغر نادری:

حق محروم کردن از ارث وجود ندارد و ارث بین همه وراث تقسیم میشود
میتوانید از طریق مشاوره تلفنی اقدام نمایید

مینا علوی

سرکار خانم مینا علوی :

وصیت تا یک سوم اموال نافذ است مگر با عقد صلح عمری به شما اموال خود را انتقال داده باشند

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

با سلام
با وجود برادر وخواهر ابوینی ارث به برادر وخواهر ابی نخواهد رسید

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

درود
تا یک سوم نافذ است مابقی طبق قواعد تقسیم می گردد مگر تنفیذ نمایند

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

درود بین برادران و خواهران دو به یک تقسیم ارث میشود

رضا  جمشيدی

جناب آقای رضا جمشيدی :

با سلام وصیت تا یک سوم اموال نافذ می باشد مابقی طبق قواعدارث تقسیم می گردد ( بین برادران و خواهران دو به یک تقسیم ارث می شود)