مشاوره حقوقی رایگان - شکایت از کارفرما بدلیل موافقت نکردن با جابجایی با توجه به داشتن بیماری

سلام وقت بخیر من 30 سال سن و 3 سال سابقه کار در شرکت خصوصی و تحت پوشش بیمه تامین اجتماعی و بیمه درمانی تکمیلی آسیا هستم. با توجه به اینکه شرکت دارای دو بخش صنعتی و اداری می باشد با وجود اینکه بنده خانم هستم و دارای مدرک ارشد مرتبط با محیط اداری، ولی به دستور مدیر منابع انسانی شرکت بدلیل نداشتن نیرو بنده را بعداز 6 ماه آموزشی با عنوان منشی رئیس کارخانه به محیطی کاملا صنعتی (دارای انواع آلاینده های شیمیایی و فیزیکی) منتقل کردند. بعداز 6 ماه کار در کارخانه دچار بیماری دیابت نوع یک شدم که یکی از دلایل آن محیط استرس زاست. با وجود این شرایط چندین بار بطور شفاهی و با ارائه مدارک پزشکی درخواست انتقال به محیط آرام ساختمان اداری دادم ولی فقط وعده داده اند. آیا حق شکایت قانونی از مدیر منابع را دارم؟ برای اثبات به چه مدارکی نیاز است؟ممنون میشم راهنمایی بفرمایید

پاسخ ها :

سیدمظاهر کیانژاد تجنکی

جناب آقای سیدمظاهر کیانژاد تجنکی:

سلام،این بیماری هایی که فرمودیدبایدازطریق مستندات پزشکی ثابت کنی