مشاوره حقوقی رایگان - برادر صعب العلاج

با سلام پدرم ششدانگ منزل مسکونی اش را تقسیم کرده بین برادرانم با حق فسخ و 2 دانگ ان را به برادر مریضم داده ، و در وصیت نامه محضری بنده را وکیل بعد از خود در امور برادرم کرده .. حال سوال اینست ایا وصیت مورد اعتبارست یا خیر و دوم اینکه این خانه را بعد از فوت پدرم میتوانیم بفروشیم با توجه به دو دانگ برادر صعب العلاجم؟؟ ممنون از حضرتعالی

پاسخ ها :

حبیب اله زارع باقی آبادی

جناب آقای حبیب اله زارع باقی آبادی :

اگربرادرشما محجوراست الان که ولی قهری نداردبایدحکم حجرصادرگرددولی شمامی توانیدبعنوان قیم باشیدولی فروش منزل مسکونی بااجازه دادگاه ورعایت مصلحت برادرتان