مشاوره حقوقی رایگان - پیگیری اینستاگرام از طریق پلیس فتا

سلام همسر بنده چهار ماه که متارکه کرده در این چهارماه یه آقایی هست که احساس میکنم با همسرم رابطه دارن و استوریای میزاره که عکس خود آقا و یه خانمی هست که صورتشو با آیکون میپوشونه و من فک میکنم عکس زن من هست آیا من میتونم از طریق پلیس فتا شکایت کنم که پیج این آقارو در بیارن ببینم کی هست؟ الانم دو هفته هست پیج و دی اکتیو کرده آیا از طریق شکایت و عکس هایی که صورت پوشیدست من به جایی میرسم؟

پاسخ ها :

دانیال گشتاسبی

جناب آقای دانیال گشتاسبی :

خیر همسر شما نیست که شکایت مطرح کنید و ایشان میتوانند با هر کسی ازدواج موقت داشته باشند با طلاق نامه