مشاوره حقوقی رایگان - شک داشتن به رابطه نامشروع زوجه جهت طلاق

سلام. اگر زوجین بنابه اختلاف از هم جدا باشن و مرد شک داشته باشه که زوجه در حال رابطه با دیگری هست و زوجه دادخواست طلاق داده ایا میتوان شکایت کرد و درخواست معاینه پزشکی خواست و در صورت مثبت یا منفی بودن چه اتفاقات قانونی رخ میدهد؟ با سپاس

پاسخ ها :

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

مسئله خقوق دلیل و برهان است نه شک و گمان

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
در پرونده طلاق مرد نمی تواند چنین درخواستی بدهد.
برای ارجاع به پزشکی و درخواست پرینت مکالمات و پیامک ها می توانید با عنوان رابطه نامشروع شکایت کنید.
اگر نتوانید ادعای خود را ثابت کنید ممکن است زوجه با عنوان تهمت و افترا شکایت کند.

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

باسلام درخواست طلا و شکایت بابت رابطه نامشروع دو گزینه جدا از یکدیگر می باشد زوج

اگر ادعایی دارند می بایست با دلیل و مدارک شکایت نماید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

با شک خیر. باید دلیل کافی برای اثبات رابطه نامشروع باشد تا دستور قضایی صادر شود

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

باید با دلیل و مستند شکایت رابطه نامشروع بشود اگر قاضی لازم بداند دستور معاینه میده و وجود یا عدم رابطه نامشروع ربطی به دادخواست طلاق شما ندارد و باید حقوق مالی زن را پرداخت کنید

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
اصل بر برائت است و به صرف شک نمی توان علیه دیگری شکایت نمود در صورتیکه مدارک دیگری در دست دارید می توانید اقدام نمایید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
خیر در صورت شکایت نتیجه نخواهید گرفت مگر دلیل محکم
برای رابطه نامشروع زوجه داشته باشید

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
به صرف شک داشتن نمی توان ایشان را مورد تعقیب کیفری قرار داد

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود به صرف آنچه در سوال آمده است خیر مگر دلایل متقن دیگری وجود داشته باشد.