مشاوره حقوقی رایگان - رابطه نامشروع

خانمم یک سال قهر کرده من شک کردم چگونه میتونه زن یک سال از شوهرش جدا باشه و رابطه نامشروع انجام نده امکان نداره

پاسخ ها :

علی اصغر نادری

جناب آقای علی اصغر نادری:

نیاز به گفت و گو دارد از طریق پنل مشاوره تماس بگیرید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر مدارک کافی دارید می توانید با عنوان رابطه نامشروع شکایت کنید.

ندا احمدی

سرکار خانم ندا احمدی :

صرف افتراق فیزیکی و نداشتن رابطه جنسی بین زوجین دلیل بر وحود و اثبات روابط نامشروع نیست ‌

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام امکان دارد بدون دلیل به همسرتان شک نکنید ادعای رابطه نامشروع بدون داشتن دلیل ، جرم است و

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

افتراق فیزیکی و نداشتن رابطه جنسی بین زوجین دلیل بر وحود و اثبات روابط نیست

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

باسلام اثبات این امر نیاز به ادله قانونی دارد

محمدمهدی ترحمی

جناب آقای محمدمهدی ترحمی:

با سلام و احترام عقیده شما محترم است

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

صرف تصور نمی توان ادعایی را ثابت کرد نیاز به ادله قانونی دارد.

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

با سلام اگر مدارک کافی دارید می توانید با عنوان رابطه نامشروع شکایت کنید.

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

صرف افتراق فیزیکی و نداشتن رابطه جنسی بین زوجین دلیل بر وحود و اثبات روابط نامشروع نیست ‌